Актуални обекти

Жилищна сграда "Емона"

ул. "Братя Миладинови" 73А
Зона В16, район Сердика, София

Сградата е ситуирана в квартал, в който са разположени множество магазини, заведения, правителствени и общински офиси в сферата на услугите. В удобна близост се простира поддържана паркова зона, многобройни и разнообразни места за отдих, развлечения и спорт.
В непосредствена близост са учебни заведения, спирки на метро, трамваи, автобуси и тролеи, представляващи изключително удобни комуникации, бърз и лесен достъп както към центъра на града, така и към повечето квартали. Всичко това прави квартала предпочитан за живеене и за инвестиции в недвижими имоти.

План & Разположение


Новостроящата се сграда e на седем етажа с един вход. На всеки етаж има по два апартамента. Основно предимство е малкия брой на живеещите в сградата, което води до комфорт на обитаването. На двора са предвидени два броя паркоместа, всяко от които има техническа възможност за монтаж на платформа за два броя автомобили. В северозападният ъгъл на двора ще се обособи озеленен кът за почивка, достъпен само за обитателите на сградата.

Предвидено е ефектно парково осветления. На партерния етаж са предвидени три броя паркоместа, всяко от които има техническа възможност за монтаж на платформа за два броя автомобили. Сградата се намира на тиха озеленена улица в близост до кръстовището на бул. ”Сливница” и бул. "Христо Ботев", както и градина "Майчин дом" и II-ра МБАЛ София. Мястото е много комуникативно и същевременно напълно тихо и спокойно!

Градеж & Материали


Сградата е с монолитна стоманобетонна конструкция. Зидарията ще се изпълнява с тухли Wienerberger–Porotherm – за външни стени - 25см. ширина, за вътрешни стени – 12см. ширина. Вътрешните стени и таваните на апартаментите ще се изпълнят до степен гипсова шпакловка, а пода - циментова замазка. Дограмата на сградата ще бъде от петкамерен PVC профил със стъклопакет и нискоемисийно к-стъкло, вътрешните врати - MDF, а външните – блиндирани - сигурни и красиви. Водопроводът на сградата ще бъде изпълнен с полипропиленови водопроводни тръби с топлоизолация, ще бъдат монтирани водомери за топла и студена вода. Електроинсталация - изцяло завършена с монтирани ключове, контакти, домофонно-звънчева уредба с бутон за управление на електрическата брава на входната врата на сградата и апартаментно табло с автоматични предпазители и дефектнотокови защити съгласно одобрени ел.проекти. Отоплението в сградата е с централно парно – ТЕЦ.

Предвидено е монтиране на тръбни пътища и оперативни кабели за климатична техника в апартаментите. Общите части ще се завършат с луксозни материали. Настилките на стълбищните площадки и стъпалата ще се изпълнят от гранит. По стълбищните рамена ще се монтират ефектни парапети от алуминии и инокс. Стените и таваните ще са боядисани с латекс в пастелен цвят – миещи се и лесни за поддържане. Предвидени са осветителни тела във всички общи части, които се активират с дачици за движение – водещи до голяма снижение на разходите за осветление на стълбището. В сградата ще се монтира хидравличен асансьор с вентилирана кабина, автоматични врати и под от гранит. Парапетите по терасите ще бъдат от алуминий. Покривът на сградата ще бъде топлоизолиран с дифузно фолио, армирана замазка, рулонна хидроизолация два пласта и битумни керемиди. Фасадната топлоизолация ще се изпълни от 10см. EPS по сертифицирана система, водеща до икономия при отоплението и охлаждането и с финишен слой от декоративна минерална водоотблъскваща мазилка.

На всеки етаж са разположени два апартамента: Апартамент тип „А”, с изложение запад и застроена площ, с вкючени общи части, 66, 17 кв.м. и Апартамент тип „Б”, с изложение изток и застроена площ, с включени общи части 66, 70 кв.м.

Всяко от жилищата е с изключително функционално разпределение - състои се от просторна дневна с трапезария, от която се излиза на тераса, кухненски бокс с удобен преход, самостоятелна спалня, баня с тоалетна, складово помещение.

Информация & Примерна платежна схема


Строителството на сградата ще завърши през август 2017 г.

При желание на клиента предлагаме възможност за „довършване до ключ”.

Предлагаме гъвкави, съобразени с възможностите на купувачите системи на плащане.

При цялостно заплащане на обекта до Акт обр. 14 е възможна отстъпка по договаряне.

  • Първа вноска при подписване на договор - 25% от стoйността на обекта;
  • Втора вноска при достигане на кота било съгласно одобрения проект - 25% от стoйността на обекта;
  • Трета вноска при съставяне на Акт обр. 14 (приключване на етап ”груб строеж”) - 20% от стoйността на обекта;
  • Четвърта вноска при съставяне на Акт. обр. 15 (приключване на етап ”довършителни работи”) - 20% от стoйността на обекта;
  • Пета вноска при съставяне на Акт. обр. 16 (въвеждане в експлоатация) - 10% от стoйността на обекта;

Телефон
+359 898 552 166
+359 886 304 147
Адрес
бул. "Александър Стамболийски" 127
бул. "Шести септември" 144, Пловдив