Baumit


Baumit е един от водещите световни производители на строителни смеси, лепила за фаянс, теракота, силиконови мазилки и замазки.

Ceresit


Ceresit е част от Henkel – водещ световен производител на лепила, уплътнения и покрития за потребители, професионалисти и промишлени приложения.

VELUX


VELUX е компания, основана през 1949 г. в Дания, най-големият производител на покривни прозорци, щори и аксесоари за тях в света.

Банка ДСК


С история, започнала през 1951 година, ДСК е една от водещите български банки, лидер в банкирането на дребно, както и по така важния показател „съотношение на разходите и приходите”.

UniCredit Bulbank


УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка, обслужваща над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании и др.

Wienerberger


Wienerberger е най-големият световен производител на тухли и водещ доставчик на керемиди, бетонни павета, пластмасови и керамични тръбни системи.

Knauf


Knauf, чиято история започва от Германия през 1932, днес е лидер на пет континента като производител и доставчик на продукти с гарантирано качество в сферата на строителството.

Austrotherm


Austrotherm е австрийски специалист за висококачествени топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран полистирол, познат в цяла Централна и Източна Европа.

Fibran


Fibran е компания, специализирана в производството на изолационни продукти от екструдиран полистирен и каменна вата, които се предлагат по целия свят.

Weber


С вековна история, започнала във Франция още през 1665, Weber е световен лидер на пазара на строителни материали, предоставяйки иновативни решения за енергийна ефективност и опазване на околната среда.

Sika Group


Sika Group е международна компания с над 17000 служители и дъщерни дружества по цял свят, които работят в областта на специализирана химия за строителството и индустрията.

Sidebar Menu